Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dobrego na przekąskę.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 154
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1099
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 154
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1099
Składniki
Wykonanie: Jaja ugotować, obrać i pokroić na połówki. Żółtka rozetrzeć z łosiem, napełnić białka jajek i włożyć po jednej śliwce. Obwinąć jaja płatkiem łososia, nałożyć ponownie śliwki i wbić wykałaczkę. Roladki bywają z nadzieniem ze szpinakiem również nadają się do tej przystawki.