Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i łatwy sposób na ciepłe i pożywne śniadanie idealne również na inne okazje ładnie prezentuje się na stole
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 57
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Zapiekanka pasterzy inspirowana jest prostymi, tradycyjnymi i sycącymi składn...
Odsłon: 1181
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 57
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Zapiekanka pasterzy inspirowana jest prostymi, tradycyjnymi i sycącymi składn...
Odsłon: 1181
Składniki
Jajka rozbij oddziel żółtka od białek.Bialka ubij na sztywno ze szczyptą soli . Piekarnik rozgrzej do 180 st przygotuj blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia . Łyżką nakładaj białka na papier tworząc kopczyk w środku zrób małe zagłębienie delikatnie połóż żółtko .Zapiekaj około 15 minut kromki podgrzej w tosterze lub po 3 minuty w piekarniku żeby były chrupiące na kromkach ułóż szpinak połóż jajko możesz posypać solą i pieprzem.Podaeaj na ciepło.