Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska na każdą większą czy mniejszą imprezę. Jajka faszerowane masą z żółtek z dodatkiem suszonych pomidorów i świeżej bazylii. Pyysznie :)
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 96
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4327
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 8466
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 96
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4327
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 8466
Składniki
Jajka gotuję na twardo (8 - 10 min od zagotowania), odcedzam i zalewam zimną wodą do przestygnięcia, obieram. Następnie kroję wzdłuż na połówki, wyciągam żółtka. Pomidory kroję w kostkę, dodaję je do żółtek wraz z ketchupem, majonezem, musztardą. Doprawiam papryką i pieprzem do smaku. Napełniam masą jajka. Dekoruję pokrojoną rzodkiewką i posiekaną bazylią.