Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka propozycja na świąteczne wielkanocne śniadanie. Jajka faszerowane zawsze mają powodzenie, a jeśli jeszcze są ekspresowe w przygotowaniu, to tym większa ich zaleta. Polecam, bo są przepyszne z minimalną ilością składników.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Z jajek wydrążyć żółtka i przełożyć do miseczki. Dodać drobno pokrojone rzodkiewki, szczypiorek. Żółtka rozgnieść widelcem i całość dokładnie wymieszać, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem i ponownie wymieszać. Nakładać po łyżce farszu na białka jajek. Górę można przyozdobić kiełkami, szczypiorkiem lub rzodkiewką. SMACZNEGO!!!