Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna przekąska na święta
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 195
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 195
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i przekrój na pół. Jabłko obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. W razie potrzeby odciśnij z nadmiaru soku, do jabłka dodaj jogurt, chrzan, sól i pieprz, wymieszaj.
Na półmisku ułóż sos, na nim połówki jajek, posyp startym na tarce o drobnych oczkach żółtku i pokrojonym szczypiorkiem.
Idealna przystawka na wielkanocny stół.