Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam jajka faszerowane pysznym farszem chrzanowym. Farsz złożony z serka kanapkowego żółtek jaj oraz chrzanu. Smakują wyśmienicie.
garnek, nóż, miska, widelec, łyżka,
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22503
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 128
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22503
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 128
Składniki
Ugotowane jajka obierz i przekrój na połówki. Wyjmij żółtka rozgnieć widelcem i wymieszaj z chrzanem, dodaj serek kanapkowy oraz pokrojony drobniutko szczypiorek, dopraw do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Pastą faszeruj połówki jajek. Jajka poukładaj na liściach sałaty zielonej. Posyp pokrojoną zieloną cebulką. Jajka polecam jako dodatek do świątecznego śniadania.