Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka z łososiem, smaczna mała przekąska.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ostudzone jajka obrać ze skórek, przekroić na pół i delikatnie wydrążyć żółtka, tak aby nie uszkodzić białek. Żółtka przetrzeć gęste sitko doprawić do smaku solą, papryka do smaku. Dodać majonez ale nie za dużą ilość aby można było masę wyciskać szprycą na białka.
Na każde białko nałożyć szprycą masę z żółtek i położyć mały plasterek wędzonego łososia.