Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i pożywna kanapka do pracy, a produkty dostępne na co dzień w lodówce u każdego.
Nóż i deska do krojenia
mała odmiana dla pulpetów w sosie pomidorowym, smakowały pysznie
Odsłon: 56
mała odmiana dla pulpetów w sosie pomidorowym, smakowały pysznie
Odsłon: 56
Składniki
Kromki chleba smarujemy masłem po wewnętrznej stronie i kładziemy na to warstwę kiełbasy
Na kiełbasę wyciskamy majonez
Na majonez kładziemy liść sałaty, znów majonez, a następnie ogórek pokrojony w plastry
Znów warstwa sałaty
Na sałatę znów warstwa kiełbasy
Warstwę kiełbasy przykrywamy drugą kromką chleba, po czym kroimy kanapkę na pół. I jesteśmy gotowi do pracy.