Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna kanapka, którą stworzyłam z "resztek" z obiadku:)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Wszystkie składniki surówki kroimy, mieszamy i odstawiamy, żeby się przegryzły. W tym czasie przygotowujemy podstawę grzanek.
Skibeczki chleba smarujemy masłem, na to kładziemy plaster sera. Wkładamy do piekarnika, żeby się powolutku opiekały.
Mięso kroimy w paski i podsmażamy na patelni.
Na upieczone grzanki wykładamy mięso i na wierzch surówkę.