Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i zdrowy dodatek do kanapek i sałatek. Smaczna do schrupania. Polecam.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Wodę zagotować z solą i ostudzić. Rzodkiewki umyć, odciąć końcówki i każdą przeciąć na pół. Układać w szklanym słoiku, przekładając przyprawami. Zalać ostudzoną wodą z solą. Słoik zakręcić i ustawić w ciepłym miejscu na 5-7 dni. wspaniale smakuje na kanapkach i w sałatkach .