Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkawo kwaśna przekąska
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 94
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 163
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 94
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 163
Składniki
Wszystko umieściłam w słoiku i zalałam solanką. Przycisnęłam je od góry małym słoiczkiem z wodą. Poczekałam pięć dni i już można wyjadać. Świetnie smakują same jak i do kanapek i sałatek. To czego się nie zje na bieżąco można zapasteryzować. Smacznego :)