Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mozzarella w trochę innym wydaniu niż zazwyczaj. Smacznego.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Dla każdej osoby po jednej Mozzarelli ok. 220 g i 1/2 awokado. Mozzarellę kroimy w plastry, posypujemy bazylią, kroimy pomidora, wycinamy gniazda nasienne, możemy też zdjąć skórkę, jeżeli jest twarda. Przecinamy awokado i wyjmujemy łyżeczką po połówce na porcję. Całość posypujemy bazylią suszoną, polewamy oliwą z oliwek, może być smakowa np. z truflami. Dekorujemy świeżą bazylią. Podajemy np. z bagietką. Smacznego.