Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące muffinki na słono z bryndzą i rzodkiewką. Nie tylko pięknie się prezentuję, ale również pysznie smakują.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Ciasto kroimy na paski. Każdy pasek cienko smarujemy serem i posypujemy pieprzem oraz tymiankiem. Na warstwie sera układamy cienko pokrojone plasterki rzodkiewki, zawijamy. Każdą różyczkę wkładamy do papilotki. Pieczemy w 200 stopniach C przez 10-15 minut, do zrumienienia ciasta.