Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 433
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12475
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 433
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12475
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 87
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. W tym czasie obieramy pieczarki I cebule, kroimy na kawalki I podsmazamy na patelni, mozna doprawic sola I pieprzem . Jajka obieramy , nastepnie kroimy wzdluz na pol , wyciagamy zoltka I dajemy je do podsmazonych pieczarek z cebula. Wszystko blendujemy mozna jeszcze doprawic do smaku I nadziewamy polowki jajek farszem, na gore mozna polozyc natke pietruszki do dekoracji. Ukladamy na lisciach z salaty . Smacznego:)