Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinak w naleśnikach.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Wykonanie: Mąkę, mleko, gałkę, stopione masło, sól do smaku ubić dokładnie mikserem i odstawić. Następnie jajka utrzeć z cukrem, wymieszać z mleczną masą i szpinakiem. Przekroić cytrynę i smarować patelnie przed każdym smażeniem naleśnika, co przede wszystkim zapobiegnie przyklejanie się ciasta. Podawać jako przystawkę lub na kolację.