Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja autorska - zapiekanka wyglądem przypominająca tradycyjną pizzę, lecz zamiast ciasta spód wykonany jest z panierowanego sera Manchego. Na wierzchu natomiast umieszczamy ulubione dodatki.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 275
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1206
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 275
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1206
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Składniki
Ser panierujemy w jajku, a następnie w bułce. Czynność powtarzamy.
Ser w panierce układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Na serze układamy dodatki i posypujemy suszonym oregano. Pieczemy w 200 stopniach C około 10 minut.
Gotową pizzę podajemy przybraną świeżą bazylią i skropioną keczupem z dodatkiem octu balsamicznego i bazylii.