Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie dla osób, którym znudził się tradycyjny omlet czy jajecznica.
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20235
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 144
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2080
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 727
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20235
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 144
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2080
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 727
Składniki
Na patelni podsmażyć wieprzowinę, szpinak i grzyby. W pojemniku rozbić jajka, dodać sos sojowy, sól i pieprz i wymieszać. Jajka wylać na gorącą patelnie z dodatkiem masła. Gdy się zarumieni odwrócić i smażyć minutę. Gotowy omlet wyłożyć na talerz, położyć na niego wieprzowinę, grzyby i szpinak a następnie zwinąć.