Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe papryczki nadziewane mięsem to fajna przekąska, którą możemy podać na przeróżne uroczystości.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
1. Mięso kroimy bardzo drobno i przekładamy do miski. 2. Wbijamy jajko oraz dodajemy drobno pokrojona cebulę. 3. Następnie drobno pokrojone ogórki, pokrojoną paprykę oraz starty na tarce o dużych oczach ser. 4. Doprawiamy przyprawą oraz solą i dokładnie mieszamy.
5. Papryczki kroimy na pół i usuwamy nasiona. 6. Napełniamy wcześniej przygotowanym farszem. 7. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 8. Zapiekamy 30 minut w 180 °C. Pod przykryciem.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.