Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie, na kolacje, do pracy albo na przekąskę :) Proste i szybkie w przygotowaniu ! :) Parówki w chlebie tostowym polecają się do jedzenia :)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 147
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1086
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 147
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1086
Składniki
Z każdej kromki chleba tostowego należy odciąć skórki a następnie każdą rozwałkowujemy. Parówki kroimy na pół a ser żółty kroimy w kwadrat wielkości chleba tostowego.
Do miseczki jednej wbijamy dwa jajka, dodajemy pieprz i sól. Do drugiej miseczki wsypujemy bułkę tartą oraz słodką paprykę możemy dowolnie zmieniać przyprawy np. na curry bądź papryczkę chilli.
Na każdą kromkę chleba tostowego kładziemy plasterek sera żółtego. parówkę i zawijamy na krokiet. Następnie obtaczamy w jajku oraz bułce tartej i smażymy w garnku na rozgrzanym oleju. SMACZNEGO !!!!!! :)