Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Składniki
Makrelę obrać z ości i skóry wrzucić jak leci do blendera,dodać wszystkie składniki z wyjątkiem cebuli i żółtego sera.Zmiksować.Cebulę pokroić w drobną kostkę.Wrzucić do masy ser żółty i cebulkę wymieszać łyżką.Podawać na ciepłym na pieczywie z tostera.Smacznego.