Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w przygotowaniu, niezwykle smaczne i efektownie wyglądające.
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 96
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 165
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 96
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 165
Składniki
Ścieramy seler na tarce (najmniejsze oczka) i mieszamy z majonezem, aby warzywo nie czerniało. Wazne jest, by robić to na bieżąco, bo wtedy mamy gwarancję, że seler pozostanie biały.
Orzechy siekamy bardzo drobno, do tego równie drobno posiekana cebula, jabłko starte na tarce i tynczyk odsączony z oleju.
Całość mieszamy i w razie potrzeby dodajemy majonez, w zależności jak rzadką konsystencję pasty chcemy otrzymać. sól, pieprz do smaku
Kroimy bagietkę na kanapki, na każdej kładziemy plaster salami, wykładamy pastę, ozdabiamy orzechem i oliwką.