Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowa przekąska.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 70
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 70
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Składniki
Wykonanie: Wsypać do miski obie maki, dodać mleko, jajko, sól do smaku. Wymieszać dokładnie składniki, dodać starte jabłko, raz jeszcze zamieszać. Smażyć na oleju na złoto z obu stron.