Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska która smakuje zarówno na ciepło jak też i na zimno.Poza tym estetyczny i smakowity wygląd potrawy.
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 58
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Zapiekanka pasterzy inspirowana jest prostymi, tradycyjnymi i sycącymi składn...
Odsłon: 1191
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 58
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Zapiekanka pasterzy inspirowana jest prostymi, tradycyjnymi i sycącymi składn...
Odsłon: 1191
Składniki
Kukurydzę odsączyć i wymieszać z resztą składników-kolejność dodania bez znaczenia.Danie za każdym razem może inaczej smakować ze względu na gatunek użytego sera żółtego. Gdy składniki się połączą delikatnie formować placuszki i smażyć na rozgrzanym oleju.Smażyć po obu stronach-niezbyt długo aby kukurydza nie zrobiła się zbyt twarda. Z podanych proporcji wychodzi ok.8-9 sztuk. Na usmażone placki można dodać ketchup i GOTOWE!