Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super pstrąg,można zrobić na grillu.
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 61
Pyszna i błyskawiczna zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem
Odsłon: 132
Co zrobić, gdy podczas samotnego wieczoru przyjdzie ci ochota na włoski przys...
Odsłon: 746
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 658
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 61
Pyszna i błyskawiczna zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem
Odsłon: 132
Co zrobić, gdy podczas samotnego wieczoru przyjdzie ci ochota na włoski przys...
Odsłon: 746
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 658
Składniki
rybę dokładnie skrobiemy z łusek myjemy osuszamy,skrapiamy cytryną,solimy,pieprzymy odstawiamy na 30 minut w chłodne miejsce. pstrąga nacinamy przy grzbiecie i w nacięte miejsca wkładamy masełko,wewnątrz rybę posypujemy szczyptą tymianku,przed pieczeniem posypujemy lub cienko nacieramy papryką słodką,aby była chrupiąca skórka. pieczemy na oleju około 7 minut z każdej strony po upieczeniu w rybie będą otwory po maśle,napełniamy je masełkiem wymieszanym z posiekaną zieleniną podajemy z warzywami,ziemniakami,pieczarkami.