Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste, pyszne i szybkie w przygotowaniu.Idealne dla maluchow i jako cieple przekaski na impreze.
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 66
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 66
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Składniki
Piers z indyka dzielimy na male kawalki. Lekko rozbijamy. Jajko roztrzepujemy z mlekiem i doprawiamy sola. Bulke, make i przyprawe do kurczaka mieszamy razem w miseczce. Na patelni rozgrzewamy olej do smazenia.
Mieso optaczamy najpierw w jajku pozniej w mieszance z suchych skladnikow.Smazymy Na zloto Na wolnym ogniu. Wykladamy na recznik papierowy ktory wchlonie nadmiar tluszczu. Zycze smacznego :)