Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cudowny smak, dla bardziej glodnych mozna podac z grzankami z serem
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
sos: czosnek drobno posiekany, sol i pieprz , musztarda, oliwa i ocet- wymieszac- ja uzywam blendera.
potargana roszponka
pomidorki kroimy na pol
awokado kroimy w kosteczke ok 1,5 cm i kropimy kilkoma kroplami cytryny
boczek kroimy na skwarki - nie zbyt drono-i smazymy az beda chrupiace ale nie twarde
calosc mieszamy- wlewamy tluszcz z boczku i sos
podajemy poki boczek jest cieply- zanim tluszcz z niego zamieni sie w smalec.