Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Ugotować ziemniaki i marchewkę,odstawić do stygnięcia.Majonez wymieszać z roztartym czosnkiem wstawić do lodówki.Cebulę,paluszki surimi,paprykę,ziemniaki,marchewkę drobno pokroić-wymieszać.Dodać majonez,sól i pieprz wymieszać.Odstawić do lodówki do zmaserowania.I gotowe.
Zmieniając lub dodając składniki za każdym razem otrzymujemy inną sałatkę.Ziemniaki podsmażyć na rumiano.Można też dodać dla zaostrzenia smaku 2 fileciki anchois albo konserwowego ogórka albo podsmażone na maśle pieczarki.