Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do zimnych mięs.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2994
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3422
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 113
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 41
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2994
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3422
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 113
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 41
Składniki
Ziemniaki ugotować w mundurkach, jaja ugotować na twardo i ostudzić. Ostudzone i obrane ziemniaki pokroić w grubszą kostkę lub cienkie plastry. Jabłka pokroić w słupki i skropić sokiem z cytryny. Ogórki pokroić w plasterki, cebulę posiekać w drobną kostkę. Umyty i osuszony koperek podzielić, część pozostawić do dekoracji, a resztę posiekać. Śmietanę ubić na półsztywno. Wymieszać majonez z jogurtem, przyprawić solą i pieprzem, dodać posiekany koper, wymieszać ze śmietaną. Pokrojone ziemniaki wymieszać z pokrojonymi w paski śledziami, jabłkiem, ogórkami, kaparami i ogórkiem. Dodać przygotowany sos. Całość odstawić na 30 minut do lodówki. Obrane jaja pokroić w ósemki, jedno jajo pokroić w plastry do dekoracji. Całość delikatnie wymieszać doprawić do smaku solą i pieprzem. Udekorować plastrami jajka i koperkiem. Smacznego.