Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chodzi o śledzie, to UWIELBIAMY w każdej wersji. Tutaj można podać ot tak, po prostu…jednak ta wersja w formie przystawki, zachwyci…nas, wbiła w glebę!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 157
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1105
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 157
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1105
Składniki
Buraki myjemy, osuszamy i zawijamy w folię aluminiową. Zapiekamy 90 min w temperaturze 180°C. Obieramy i ścieramy na dużych oczkach. Doprawiamy do smaku olejem ze śledzi, cukrem, ziołami. Podajemy ze śledziem po kaszubsku.