Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Mięso pokrój w paski
Oprósz solą czosnkową, pieprzem i papryką
Wymieszaj z miodem i 2 łyżkami oleju.
Odstaw na 2 godziny
Paprykę pokrój w paski, a cukinię w półtalarki
Paski mięsa nadziewaj na drewniane szpadki, przekładając je paskami papryki i kawałkami cukinii.
Ułóż na blasze do pieczenia.
Wstaw do piekarnika o temperaturze 200 stopni C i piecz około 20 min.