Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Rybę posypać pieprzem, polać olejem i odstawić na 2 godz w chłodne miejsce. Cebulę pokroić w ćwiartki, cukinię na cienkie plastry, papryki w paski. Posypaćsolą, pieprzem i mieloną papryką,skropic olejem.Zawiń w roladki paprykę, cebule i pomidory. Na szpadki nabić pomidory rybę cukinie i roladki. Skrop szaszłyki olejem i opiekaj z każdej strony 5-8 min.