Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 13-03-2024
Pyszna i aromatyczna szynka, doskonale smakuje i prezentuje się na Świątecznym stole. Herbata i łupiny cebuli nadają wędzony sznyt. Dodatkowo szybka w przygotowaniu.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 31
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 800
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 31
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 800
Składniki
Szynkę zapeklować na, 24 godziny w soli peklowej. Szynkę włożyć do siatki. Pozostałe składniki zagotować i włożyć do nich szynkę. Gotować na wolnym ogniu 1,5 godz. Zostawić w zalewie do wystygnięcia. Smacznego:)