Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini kanapki na chrupiącej bagietce z ricottą, miodem, świeżymi owocami i listkiem mięty. Owoce można dowolnie wymieniać a bagietkę przed podaniem podgrzać w piekarniku, żeby była bardziej chrupiąca.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 266
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1191
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 266
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1191
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Składniki
Bagietki pokroić na około centymetrowej grubości kromeczki. Można podgrzać chwilę w piekarniku przed dekorowaniem, aby były bardziej chrupkie. Następnie posmarować serkiem, polać miodem, posypać cynamonem i udekorować owocami i miętą.