Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo zdrowe
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 448
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 13135
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 101
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 448
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 13135
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 101
Składniki
Pasta z awokado: Awokado parzymy wrzątkiem, przekrawamy na pół i wydrążamy środek łyżeczką. Przekładamy do miski i ugniatamy widelcem. Dodajemy starty na tarce czosnek, oliwę oraz sok z limonki. Całość doprawiamy chili, pieprzem i solą. Chleb tostowy smarujemy pastą z a awokado, wykładamy łososia, świeży koperek i przykrywamy drugą kromką Rozgrzewamy sandwicz, wkładamy tosty i smażymy około 3 minuty do zarumienienia. Czas opiekania zależy od mocy urządzenia.