Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię przeróżne omlety, tak więc pora zamieścić mój ulubiony omlet - fritatę.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 31
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 285
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1232
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 123
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 31
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 285
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1232
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 123
Składniki
Do miseczki wbić jajka, roztrzepać. Suszone pomidory pokroić w drobną kostkę. Ser żółty pokroić także w kosteczkę. Natkę pietruszki drobno posiekać. Dodać kukurydzę i groszek. Wszystko doprawić solą i pieprzem. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Na przetartą olejem patelnię lub bez oleju na patelnię teflonową wylać fritatę, smażyć do zarumienienia po parę minut każdą ze stron. Posmarować keczupem. Smacznego.