Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wrapy na jeden kęs.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1092
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1092
Składniki
Filet kroimy na mniejsze kawałki. Miąższ z awokado kroimy w kostkę, skrapiamy sokiem z cytryny, mieszamy z mięsem i kukurydza, przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Wszystko doprawiamy do smaku przyprawami. Niewielką ilość majonezu mieszamy z jogurtem naturalnym (po ok 1-1,5 łyżki), aby powstała gęsta pasta. Wrapy rozkładamy układamy sałatę oraz pokrojona natkę pietruszki, na sałatę nakładamy pastę i zwijamy wrapy. Zwinięte wrapy tniemy na mniejsze kawałeczki.