Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to co było pod ręką
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Układamy połowę makaronu na blaszkę. Układamy biały ser rozdrobiony, cebulę, zioła. posypujemy połową sera żółtego Rozprowadzamy śmietanę. Kładziemy drugą warstwę i robimy to samo co na pierwszej. Pieczemy przez 30-35 minut lub do momentu, aż ser zacznie się rumienić.