Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SUPER SIĘ SPRAWDZA GDY NIE MA SIĘ POMYSŁU NA OBIAD :))
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Naczynie żaroodporne smarujemy tłuszczem i posypujemy bułką tartą. Ziemniaki i jajka pokroimy w plastry. Drobno posiekaną cebulę należy podsmażyć na złoty kolor na patelni razem z kiełbasą. Układamy w naczyniu połowę ziemniaków i jajka, wszystko polewamy cebulą i kiełbasą z patelni, na to kładziemy resztę ziemniaków i jajek. Każdą warstwę posypujemy przyprawą do zapiekanek. Na koniec wszystko polewamy śmietaną i zapiekamy w piekarniku. Można posypać na wierzch serem i mieloną papryką.
SMACZNEGO:))