Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie pyszne, nietłuste i w miarę tanie
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 22
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23692
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20259
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 22
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23692
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20259
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie jak na przepisie na opakowaniu.
Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki, udusić, pod koniec duszenia posolić.
Paprykę i ogórki pokroić w drobną kostkę.
Ser zetrzeć na tarce
Ryż i pieczarki połączyć z papryką, ogórkami i połową sera, dodać pieprz. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, posypać resztą sera, wstawić do mikrofali lub piekarnika na kilka minut (do rozpuszczenia sera)