Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Szparagi pokroić na ok. 2 cm kawałki i ugotować w osolonej wodzie (ale nie na miękko). Odlać wodę i przełożyć szparagi do żaroodpornego naczynia, poczekać aż trochę przestygną. Jaja roztrzepać ze solą a następnie wlać na szparagi. Posypać startym serem żółtym a na wierzch położyć pokrojony w plastry pomidor. Posypać usiekaną pietruszką i koperkiem. Piec w piekarniku ok.30 min do roztopienia sera.