Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki w keczupie to ciekawa alternatywa dla korniszonów czy sałatki szwedzkiej do słoików. Są smaczne, lekko pikantne i świetnie nadają się jako dodatek do sałatek i kanapek, a także jako samodzielna przekąska lub zakąska do wódki.
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 366
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 366
Składniki
Ogórki umyć. Można zostawić w wodzie na 2 godziny. Pokroić w grube plasterki, włożyć do słoików. Dodać wszystkie przyprawy.
Zagotować zalewę. Zalać ogórki. Gotować 15 minut od momentu zagotowania wody.