Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Dynię obrać,pokroić na mniejsze kawałki. Zetrzeć na drobne wiórki. Smażyć z cukrem, mieszając, aż zmięknie. Dodać galaretkę, dobrze wymieszać. Smażyć jeszcze przez ok. 10 minut. Przekładać do słoików i od razu zakręcać. Studzić postawione na zakrętkach.