Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała do dań mięsnych oraz chlebka z masłem. Smacznego.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Składniki
Obrane warzywa pokroic w plastry.
Obrane warzywa pokroic w plastry.
Zrobic zalewę z pozostałych składników i zalac warzywa. Odstawic na noc.
Zrobic zalewę z pozostałych składników i zalac warzywa. Odstawic na noc.
Rozparzyc (by marchew i pietruszka zmiękły). Gorące nakładac do słoików i mocno zakręcic.