Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny przepis na wiosnę i lato, orzeźwiający smak ogórka i ostrość chili świetnie się uzupełniają.
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1289
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14738
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 345
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1289
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14738
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 345
Składniki
Ogórki opłukać w zimnej wodzie, posypać solą i odstawić na 15 minut. Po tym czasie dokładnie opłukać je z soli i wysuszyć na papierowym ręczniku
Składniki sosu wymieszać ze sobą.
Ogórki i sos wymieszać. Odstawić na 30 minut do lodówki. Po tym czasie będą gotowe do spożycia.