Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Szczypiorek, natkę pietruszki i koperek posiekaj. Czosnek przeciśnij przez praskę. Jabłko i cebulę obierz.
Jajka, ogórki, jabłko i cebulę pokrój w kostkę, dodaj przeciśnięty czosnek, koperek, szczypiorek i natkę pietruszki. Wymieszaj.
Dodaj musztardę, jogurt, chrzan i majonez, dopraw do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Wymieszaj i wstaw do lodówki na godzinę.