Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20242
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 153
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2138
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20242
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 153
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2138
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Składniki
1. Krewetki umyte i odsączone przesmażamy 2 minutki ma maśle. Solimy i pieprzymy i przekładamy do naczynia. 2. Paprykę kroimy w 2 centymetrowe paski, Pieczarki na pół, czosnek na pół i pozostałe składniki przekładamy odsączone do naczynia. Natkę siekamy. 3.Rozrabiamy sos grecki z oliwą, wodą, sosem sojowym i zmiażdżonym pieprzem marynowanym. Mieszamy wszystkie składniki. W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem. Odstawiamy na 2 godzinki do lodówki aby składniki się przegryzły. 4. Smacznego :)