Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, kolorowa i bardzo szybka sałatka na grilla. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do kurczaka, kiełbasy, karkówki czy szaszłyków. Zrobisz ją w zaledwie kilka minut.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 69
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 164
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 383
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 69
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 164
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 383
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Składniki
Zacznij od ugotowania komosy ryżowej w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją zawartą na opakowaniu.
Kiedy komosa się gotuje, umyj i osusz warzywa; Pokrój cebulę, papryki oraz ogórek. Sera feta rozkrusz. Poszatkuj również zioła, czyli bazylię i miętę.
Do miski dodaj przestudzoną komosę, wszystkie warzywa, fetę oraz zioła. Wlej oliwę, sok z wyciśniętej limonki. Dopraw solą i pieprzem do smaku.