Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona sałatka :)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Pieczarki kroimy i wrzucamy na osolony wrzątek. Gotujemy 2-3 minuty i odcedzamy. Kiedy ostygną, odciskamy z nadmiaru wody. Groszek osączamy na sicie. Cebulę kroimy drobno i przelewamy wrzątkiem. Odciskamy. Ogórki i jajka kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy musztardę i majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy. Smacznego :)