Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Brokuły gotujemy 15 min.
Pieczarki gotujemy 15 min.
Pomidory i ugotowane na twardo jajka kroimy na 8 części a potem na półn w poprzek.
Ogórek wraz z papryką kroimy w grubszą kostke.
Brokuła dzielimy na różczki.
Układamy wszystko warstwami: brokuły, pieczarki, pomidory, ogórek, papryka, jajka, sól i pieprz do wyczerpania . Na koniec wszystko smarujemy majonezem