Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20250
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 170
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2265
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20250
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 170
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2265
Składniki
Gotujemy trzy jajka na twardo, w tym czasie śekamy drobno cebulę, na tarce ścieramy selera. Po ugotowaniu jajek, dwa scieramy na spód naczynia ( w zależności od wielkości naczynia dobrać ilośc produktów ) następnie kładziemy majonez tak tylko aby przykrył starte jajka, posypujemy solą i pieprzem, potem warstwa cebuli aby było wszystko pokryte tak samo seler starty na najdrobniejszych oczkach, na selera kroimy w cienkie plastry ser feta i układamy z nich całą warstwę na to jeszcze warstwa startego jajka i majonez.
Smacznego